Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі
Назва: (Title) |
Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі |
Автори: (Authors) |
Стадник, Ігор Stadnyk, Igor Стадник, Роксолана Stadnyk, Roksolana |
Бібліографічний опис: (Bibliographic description) |
Стадник І. Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі [Текст] / І. Стадник, Р. Стадник // Соціально-економічні проблеми і держава. — 2009. — Вип. 1 (2). — С. |
Інші назви: (Other titles) |
Estimating method of productivity of labour in the bakery sphere |
Дата публікації: (Date of publication) |
2009 |
Видавник: (Editor) |
Терно-Граф |
УДК: (UDC) |
664:653.1 |
Ключові слова: (Key words) |
продуктивність праці технічний рівень підприємства |
Серія/Номер: (Series/Number) |
Випуск 1 (2); |
Короткий огляд (реферат): (Short preview) |
В умовах технічного прогресу вдосконалення системи визначення показників продуктивності праці є актуальним завданням. Пропонується новий підхід щодо розрахунку продуктивності праці в хлібопекарській галузі. |
URL: (Уніфікований ідентифікатор ресурсу) |
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817 |
ISSN: | 2223-3822 |
Розташовується в колекціях: (Is situated in collections) |
Журнал „Соціально-економічні проблеми і держава“, 2009, Випуск 1(2) |
< Попередня | Наступна > |
---|