Випуск 2(29) 2023
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Article |
гру-2023 |
29-гру-2023 |
|
- |
Article |
гру-2023 |
29-гру-2023 |
|
- |
Article |
гру-2023 |
29-гру-2023 |
|
Гарматій, Сергій; Harmatii, Serhii |
Article |
гру-2023 |
29-гру-2023 |
|
Панухник, Олена; Курах, Олександр; |
Article |
гру-2023 |
29-гру-2023 |
Активізація інноваційно-інвестиційної діяльності промислових підприємств на сучасному етапі |
Радинський, Сергій; Колінець, Леся; |
Article |
гру-2023 |
29-гру-2023 |
Забезпечення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності |
Федишин, Ірина; Бойко, Аліна; |
Article |
гру-2023 |
29-гру-2023 |
|
Панченко, Марія; Ільченко, Ганна; |
Article |
гру-2023 |
29-гру-2023 |
Вплив геополітичних чинників на функціонування туризму в Україні |
Кондрацька, Лілія; |
Article |
гру-2023 |
29-гру-2023 |
Аналіз ринку міжнародних вантажних автоперевезень в Україні в умовах воєнного стану |
Дмитрів, Дмитро; Дмитрів, Олена; Репак, Олександр; |
Article |
гру-2023 |
29-гру-2023 |
Транскордонне співробітництво як драйвер розвитку міжнародного ділового туризму |
Згурська, Юлія; |
Article |
гру-2023 |
29-гру-2023 |
Питання безпеки та відновлення індустрії туризму України в умовах військового стану |
Малюта, Людмила; Галицька, Ірина; Cеверіна, Юлія; |
Article |
гру-2023 |
29-гру-2023 |
Оцінка цільових індикаторів розвитку підприємництва в механізмі його регулювання |
Мамчур, Володимир; Германюк, Наталія; |
Article |
гру-2023 |
29-гру-2023 |
Інформаційно-комунікаційні тренди сучасного світу |
Семенюк, Світлана; |
Article |
гру-2023 |
29-гру-2023 |
Крафтове виробництво сирів як перспективного екопродукту для закладів ресторанного господарства |
Польова, Леся; |